www.ctm-academy.cz
datum: 23.04.2024

Kód kurzu:

OO_INDIVIDUAL_ONL

Název kurzu:

Balíček dvou individuálních lekcí

Kategorie:

Egyptské hieroglyfy online (10-14 let)

Lektor:

Typ:

Jazyk:

Čeština

Detailní popis

Egyptské hieroglyfy nebo jiná témata ze starověkého Egypta - letní individuální konzultace (online)

V letním období mají účastníci kurzů egyptských hieroglyfů možnost udržovat a prohlubovat nabyté znalosti, a to na individuálních lekcích. Lekce budou probíhat dle individuální domluvy s lektorem Danielem Honešem. Student má možnost účastnit se libovolného množství lekcí v průběhu léta dle svého zájmu.

Náplň lekcí je vždy uzpůsobena individuálním potřebám každého studenta, kterému se lektor věnuje samostatně. Výhodou těchto lekcí je, že student je aktivní během celého sezení a lektor pracuje jen s texty a tématy, která jsou pro daného studenta zajímavá. Lekce umožní studentům sladit se individuálně tak, aby mohli plynule navázat na kurz egyptských hieroglyfů pro pokročilé, který bude otevřen ve školním roce 2021/2022.

Prosím, nelekejte se při objednávání "balíčku" zadaného času u daného programu individuálních lekcí, ale systém nám neumožňuje zadat to jinak. Hned po objednání balíčku bude Váš kontakt předán Danielovi, aby si s Vámi potažmo s Vašimi dětmi domluvil termín či rovnou oba termíny. Link pro připojení k lekcím Vám bude zaslán po úhradě kurzovného. U těchto individuálních lekcí Vás prosím o zaslání potvrzení o zaplacení e-mailem.

Struktura kurzu

Cena / místo

MěstoTermínTypCena
ONLINEneomezeně1 000 Kč